Keskiviikkona 11.5.2016 Nummelan Kilta piti kuukausikokouksen Cafe Casalenissa Nummelan Asematiellä. Casalenin sielu Inka Palmu-Lempinen toivotti 13 kiltalaista tervetulleeksi. Saimme kunnian olla ensimmäinen ryhmä, joka pitää kokoustaan upouudessa Cafe Casalenissa.

Inka avasi kiltalaisille mielenkiintoista ja vauhdikasta yrittäjätarinaansa, joka taitaa olla vasta alkumetreillä:

  • Yrittäjänä Inka Palmu-Lempinen on vihtiläisille tuttu; hänellähän oli aiemmin Pentik-myymälä. Vuonna 2010  hän myi yrityksen takaisin päämiehelleen.
  • Perustettiin Inkan emännöimä Juhlapalvelu Casalen ja Inkan miehen Petri Lempisen isännöimä Rakennuspalvelu Casalen. 
  • Vuonna 2014 Inka avasi torin laidalla Lifestyle Casalen & Cafe-Delin.
    • Kesäkuussa 2015 avattiin Casalen Joutsela Hiidenrannan kartanomiljööseen. Erilaiset juhlat ja erityisesti maittavat brunchit ovat saavuttaneet vuoden aikana vihtiläisten suosion.
    • Toukokuussa 2016 on Nummelan Pisteen funkkistalossa aloittanut monipuolinen Cafe Casalen. Siellä myydään tanskalaisia sekä suomalaisia sisustus- ja lahjatavaroita. Herkulliset keitot ja salaatit sekä itseleivotut leivät ovat tarjolla maanantaista sunnuntaihin. Tarjottavien valmistuksessa ja raaka-aineiden valinnassa suositaan kotimaisuutta sekä lisäaineettomuutta.

Kiitämme Inkaa mielenkiintoisesta esityksestä, maittavasta tarjoilusta ja toivotamme hänelle menestystä yritystoiminnassaan.