Mopokoulutus 220323

Nummelan Kilta järjesti mopo-ja ajokulttuurikoulutuksen Vihdin koulujen 8-luokkalaisille (Otalampi, Vihti kk, Kuoppanummi ja Nummelanharju). Kaikkiaan tilaisuuksiin osallistui n.310 nuorta. Asiantuntijoina tilaisuuksissa toimivat Luksian liikennekouluttaja Tommi Laaksonen, riskipäällikkö Rauno Niskala LähiTapiola Etelä ja poliisin edustajana Ville Saukkola. Killan puolesta projektista vastasivat Pentti Hannukainen ja Raimo Ylikarjula. Koulujen puolesta tilaisuuksien erinomaisista järjestelyistä vastasi Kuoppanummen koulun rehtori Markku Tolvanen.

Vaalipaneeli esite 2023

Vihtiläisten kansanedustajehdokkaiden vaalipaneeli järjestettiin 15.3.2023 Nummelan kirjastossa, tilaisuus striimattiin Vihti Liveen. Paneelin järjesti Vihdin Uutiset, Vihdin kunta, kirjasto ja Nummelan Kilta hyvässä yhteistyössä. Paikalla oli seitsemän ehdokasta ja puolentoista tunnin aikana kysymykset ja vastaukset aaltoilivat laidasta laitaan. Uskomme, että varmasti monen tietämys ehdokkaiden ajatuksista ja motivaatiotekijöistä  lisääntyi merkittävästi. Kiitos aktiiviselle yleisölle sekä yhteistyökumppaneillemme!

Ystvnpiv 140223

Nautimme perinteiseen tapaan Killan Ystävänpäiväkahvit Cafe Neilikassa. Kahvi- tai teekupin sekä maittavan leivoksen ääressä tunnelma oli leppoisa ja keskustelua käytiin ajankohtaisista aiheista.

Nummelaneuvos 290223

Nummelaneuvoksen arvonimi on jo vuodesta 1991 asti myönnetty kunnianosoitukseksi henkilöille, jotka omalla pyyteettömällä työllään ja esimerkillään ovat olleet kehittämässä Nummelan ja siten koko Vihdin yhteiskunnallista, taloudellista sekä sivistyksellistä hyvinvointia ja viihtyisyyttä.

Arvonimi julkaistaan Viljonpäivän konsertin yhteydessä ja tänä vuonna sen sai Jarmo Töyräs. Jarmo on toiminut pitkään eri seuroissa ja järjestöissä perustajajäsenenä, hallituksissa sekä aktiivijäsenenä. Hän on vaikuttanut Nummelan Killan kautta tekemällä ja olemalla esimerkillinen joukkuepelaaja. Lisäksi hän on aktiivisen työuransa ohella vahva vaikuttaja toimialallaan.

Arvonimeä oli luovuttamassa vuoden 2022 nummelaneuvos Simo Havukorpi (kuvassa vasemmalla), vuoden 2021 nummelaneuvos Monica Paavilainen sekä Nummelan Killan kiltakomentaja Tauno Maksniemi. Uusi nummelaneuvos Jarmo Töyräs (toinen oikealta) vastaanotti arvonimen hieman hämmentyneenä kesken konsertin juontoja.

 

Anne Mattila 290223

Vuoden 2023 Viljonpäivän konsertin pääesiintyjänä oli upeaääninen Anne Mattila. Tilaisuus oli välitön ja Anne kehui erityisesti Nummelan soittokuntaa esiintymisensä säestäjänä sekä nautti yleisöstä pienen perheenlisäksestä johtuneen esiintymistauon jälkeen. Hannu Simoisen johdolla soittokunta esitti myös omia tulkintojaan tunnetuista sävellyksistä. Tilaisuuden juonsi tottuneesti Jarmo Töyräs. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme sekä täydelle salille musiikin ystäviä!

Vuoden päästä taas tavataan! 

Lisää tunnelmia konsertista facebook- sivuillamme:

https://www.facebook.com/NummelanKilta/posts/pfbid02s4LFg1sp2FEQZtVsqbyasHd6VYAopJozPx4ZsST4zxVZkG6Lhz4P61bPMBPbWu5gl