Nummelan kaunein piha -kilpailu on järjestetty vuodesta 1967. Kilpailun tarkoituksena on edistää nummelalaisten kiinnostusta viihtyisämmän asuinympäristön kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Vuoden 2016 teemana ovat omakotipihat. 

 

Pihakatu

 

Kilpailulautakuntaan kuuluu edustajat Nummelan Martoista sekä Nummelan Killasta. Tuomaristo arvioi pihan yleisilmettä ja viihtyvyyttä sekä ylläpidettyä vaikutelmaa. Luonnollisesti pihan toimivuus, turvallisuus sekä istutusten kerroksellisuus vaikuttaa arviointiin. Kilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan tuomaristo tarkkailee ympäristöä. Tänä vuonna kilpailuun on tuotu uutena mahdollisuutena vinkkauspalvelu. Eli osoitteessa http://nummela.trimblefeedback.com/ voi vinkata naapurin, tuttavan, tuntemattoman tai vaikkapa omaa pihaa. Ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti tuomariston toimesta. 

Palvelun käyttö on helppoa klikkaa ”kaunein piha 2016” painiketta syötä palautekenttään lyhyet perustelut kauneimmalle pihaehdotukselle. Voit myös liittää mukaan valokuvia sekä kohteen sijainnin karttapohjalle. Sovellus toimii hyvin myös älypuhelimen avulla ja tällöin sijainti tallentuu järjestelmään automaattisesti. Vinkkaaminen myös kannattaa, koska kaikkien ilmoituksen tehneiden kesken arvotaan Nummelan Rautian 100 euron lahjakortti. Muista siis liittää ilmoituksen yhteystiedot osioon omat tietosi.

Kilpailun aikana voi käydä katselemassa facebook- sivuilla vinkkejä oman pihan ehostamiseen. https://www.facebook.com/Nummelankauneinpiha/  

Voittaja ratkeaa syyskuun alussa ja tulee saamaan kunniamaininnan lisäksi myös 100 euron lahjakortin Nummelan Rautiaan. 

Lisätietoa kilpailusta 

Mike von Wehrt
varakomentaja
Nummelan Kilta ry
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040-7360500